Te Koop

Merk:  ZOLL

Type: AED Plus®

Snel handelen bij een hartprobleem is belangrijk. De Zoll AED Plus® helpt u te handelen bij de reanimatieprocedure. Door een snelle reanimatie van u en defibrillatie van de automatische externe defibrillator kan de overlevingskans van het slachtoffer verhoogd worden tot ruim 70%.

Onmiddellijk nadat de elektrode wordt geplaatst op de borstkas begint
de Zoll AED Plus® met de analyse van het hartritme en zorgt ervoor, dat alles in de juiste volgorde gebeurt. Het alarmeren van 112, de ambulance informeren en vertellen wat u moet doen, de Zoll AED Plus® vertelt u dit stap voor stap.
De AED Plus® is uitgerust met een unieke elektrode uit één stuk (CPR-D padz). Het plaatsen van de elektroden op de correcte plek op de borstkas wordt hierdoor wel heel gemakkelijk.

Mocht het hart een schok nodig hebben om te worden stil gezet vanwege een onjuist hartritme  dan wordt de benodigde schok snel en veilig gegeven. U krijgt feedback over uw diepte en snelheid van uw borstcompressies tijdens het reanimeren en een compliment als u het goed doet. De Zoll AED Plus® beloont u met de woorden: Goede reanimatie.

Techniek:

Defibrillatie vindt plaats middels de rechtlijnige bifasische pulsgolf. Dankzij deze golf wordt het hart minder belast en is de stroomstoot meer effectief. Met een prima verstaanbare stem, een goed leesbaar LCD scherm en pictogrammen worden alle handelingen die u uit moet voeren tijdens een reanimatie en defibrillatie stuk voor stuk aangegeven.

ZOLL AED Plus® biedt:

– 5+2 jaar garantie op de AED
– 5 jaar levensduur van de CPR-D padz elektrode
– 5 jaar levensduur van de batterijen.

Informeer naar de prijs.

Prijs inclusief BTW 34,50

Beugel voor bevestiging in auto 14,95 inclusief btw.

Verzendkosten 6,95. Ophalen kan op afspraak.